Verlies de maat niet!
NL FR

Houd de maat!

In 2022 stak de Week van het Hartritme in een nieuw jasje en gaf ze u onder andere de mogelijkheid om gratis uw hartritme te testen, waar en wanneer u het wilde.

Tussen 1 juni en 1 oktober 2022 kregen 10.000 Belgen, geselecteerd volgens specifieke criteria, de kans om gratis de FibriCheck-app te downloaden en gedurende één week hun hartritme te testen op hun smartphone!

BEREKEN GRATIS UW RISICO OP HARTRITMESTOORNISSEN

Ook dit jaar kon iedereen zijn risico gratis berekenen op onze website. Tot 30 september 2022 kon u, als de online test een risico aantoont, de gratis Fibricheck-app downloaden en uw hartslag (gedurende een week) rechtstreeks vanaf uw smartphone testen.

Met het uitvoeren van de risicotest en het downloaden van de Fibricheck app, nam u bovendien deel aan de grote studie van de Belgische Vereniging van Cardiologen en Ritmologen (BeHRA) om meer kennis te verwerven omtrent voorkamerfibrillatie en hartritmestoornissen. Dat alles in slechts enkele kliks! De resultaten van het onderzoek worden uiteraard volledig anoniem verwerkt.

Wil u uw hart beter leren kennen? Doe de online test!

Ik bereken mijn risico op hartritmestoornissen


EEN BELANGRIJKE PREVENTIEACTIE IN WINKELCENTRA

Tijdens de week van het hartritme, van 14 tot en met 17 juni 2022, vond een grote screeningsactie plaats in 3 winkelcentra in het land. In totaal werden meer dan 600 mensen gratis getest onder toezicht van verpleegkundigen.

Een initiatief van

Sponsors

Om een defibrillator toe te voegen, mailt u de exacte locatie (adres of coördinaten) naar info@mijnhartritme.be.
Met dank aan de FOD volksgezondheid, veiligheid van de voedselketen en leefmilieu.
= AED